Greitai pagaminami lietiniai blynai su mascarpone - maskarponės sūriu

2019-03-21 Autorius Justyna - Baltoje lėkštėje

Greitai pagaminami lietiniai blynai su mascarpone - maskarponės sūriu
Labai gardu tokius lietinius blynus su maskarponės sūriu patiekti su šviežiomis braškėmis arba kitomis uogomis. Šiuos lietinius paruošite itin greitai, juos valgys ne tik vaikai, bet džiaugsis ir suaugę, nes jie tikrai labai skanūs. Pamėginkite. 

Ingredientai

    • miltai: 200 gramų
    • kepimo milteliai: 1,5 arbatinio šaukštelio
    • druska: žiupsnelio
    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
    • vanilinis aromatas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • pienas: 100 mililitrų
    • mascarpone sūris: ~190 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių viename dubenyje sumaišome miltus, druską bei kepimo miltelius.
  2. 2. Kitame išsukame kiaušinius ir cukrų, įpilame vanilinio aromato, pieną bei išmaišome.
  3. 3. Tuomet įdedame sūrį bei vėl viską gerai išmaišome.
  4. 4. Suberiame miltinius ingredientus bei išmaišome iki vientisos konsistencijos.
  5. 5. Tada kepame įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, ant nedidelės ugnies su aliejumi arba be.
  6. 6. Patiekiame su mėgstamais pagardais (labai tinka šviežios braškės) ir skanaujame!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau lietinių receptų rasite: Lietiniai.
Lietinių blynų tortas su vištiena ir pievagrybiais
(1)
Brokolio ir kynvos kepsneliai - blyneliai
(2)