1. Iš pradžių faršą gerai išmaišome su grietine, kiaušiniais bei krakmolu. Sudedame susmulkintą svogūną, česnaką, pagardiname baziliku, druska bei pipirais.
2. Pirmas įdaras: Kiaušinius sutarkuojame bei sumaišome su susmulkintu svogūnu. Iš faršo formuojame tris dubenėlius bei dedame į kepimo formą, išklotą su kepimo popieriumi. Ant jų dedame įdarą, po 2 šaukštus bulvių košės bei ant viršaus uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį, sumaišytą su majonezu.
3. Antras įdaras: Sutarkuotą morką pakepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus, sudedame susmulkintą svogūną bei pievagrybius. Iš faršo formuojame tris dubenėlius, ant jų dedame įdarą, po 2 šaukštus bulvių košės bei ant viršaus uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį, sumaišytą su majonezu.
4. Po to dedame į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug pusvalandį.