Itališka lazanija su varške, špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais

2021-11-11 Autorius SP Receptai

Itališka lazanija su varške, špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
Tokia itališka lazanija su varške, špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais yra tikrai fantastiška! Tik, galbūt, n itin fotogeniška. Arba kiek per mažai stengiausi, nes paragavusi kąsnelį norėjau kuo greičiau sėsti pietauti. Taip nerealiai skanu! Ir dar greitai pagaminama! Varškę sumaišome su špinatais, saulėje džiovintais pomidorais, paruošiame bešamelio padažas, sluoksnis po sluoksnio viską sluoksniuojame ir turime rezultatą, liks tik iškepti! Toks ganėtinai lengvas sočios lazanijos variantas: draugiškas tiek figūrai, tiek skrandžiui. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia varškę sumaišykite su pasmulkintais špinatais, saulėje džiovintais pomidorais, kiaušiniu, pasūdome ir įberkite bazilikų.
  2. 2. Padažui keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepinkite jame miltus, tada nuolatos maišydami supilkite pieną ir pavirkite ant silpnos kaitros, kol padažas ims tirštėti. Pasūdykite ir įtarkuokite muskato riešuto.
  3. 3. Po to į kepimo indą pilkite šiek tiek padažo, išklokite lazanijos lakštais, vėl pilkite padažo, dėkite pusę varškės masės, dėkite lazanijos lakštus, užpilkite padažu, sudėkite likusią varškės masę.
  4. 4. Viršų užklokite lazanijos lakštais ir užpilkite likusį padažą.
  5. 5. Dėkite kepti į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 35 minutes.
  6. 6. Iki kepimo pabaigos likus maždaug 10 minučių, ištraukite, viršų apibarstykite tarkuotu sūriu ir baikite kepti. Skanaukite!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau lazanijos receptų rasite: Lazanijos.
Keptuvėje kepti veganiški geltonų žirnių kepsneliai su kario padažu
(4)