Jautienos suktinukai su kopūstais

2020-06-04 Autorius San-Zar virtuviniai eksperimentai

Jautienos suktinukai su kopūstais
Šiuos jautienos suktinukus kiek užtrunka pagaminti, bet rezultatas visada pranoksta visus lūkesčius. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia jautienos kepsniukus išmušame.
  2. 2. Kopūstą supjaustome dalimis, apverdame ir nusunkiame.
  3. 3. Išpjauname kotus, kopūstą smulkiai supjaustome, įdedame truputį smulkiai sukapotų ir svieste pakepintų svogūnų, įmušame vieną kiaušinį, įberiame sutarkuotos duonos ir išmaiome, kad būtų vientisa masė.
  4. 4. Tada uždedame masės ant suktinukų, stipriai suvyniojame, aprišame siūlu, pakepiname ant keptuvės kol parus, užpilame vyno, sandariai uždengiame ir troškiname maždaug 40 minučių.
  5. 5. Patiekiame su savo mėgstamu garnyru ir skanaujame!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau jautienos suktinukų receptų rasite: Jautienos suktinukų receptai.
Kepti jautienos kaulų čiulpai
(8)
Jaučio žandai troškinti vyne
(12)
Kaip iškepti tobulą jautienos antrekotą be kaulo?
(4)
Jautienos mentės troškinys su keptomis pupelėmis
(4)