Autorius apie receptą
Yra mūsų puslapyje keli patiekalai, kurie nenurungiami savo populiarumu jau daug metų! Kai kalba pasisuka apie rabarbarus, tikras čempionas yra
prancūziškas rabarbarų pyragas su migdolais. Bet tiems, kurie jau ne kartą jį kepė, (ir tiems, kurie dar nekepė) šį kartą turiu naują labai gerą receptą: jogurtinį rabarbarų pyragą!
Dėl ko man pačiai patinka būtent tokio pobūdžio pyragai? Visų pirma dėl savo paprastumo! Šį kartą net blenderio neprireiks, kad tokį pyragą iškepti. Nereikia nei plakti, nei ilgai trinti sviesto iki baltumo, nei kažkaip dar ilgai vargti su ruošiama tešla - didelis džiaugsmas tiems, kurie su konditerija rečiau leidžiasi į draugystes. :)
Kitas ingredientas, kuris, kaip taisyklė, garantuoja pyrago sėkmę,- tai jogurtas tešloje! Jogurtas visada padeda išlaikyti pyragą drėgną ir šviežią net praėjus dienai ar kelioms po kepimo.
Todėl bene sunkiausias darbas, kurį čia jums gaminant reikės nudirbti, bus rabarbarų pjaustymas! Tad nieko nelaukdami pradedam gamybą!🙂
Atsiliepimai