Aš asmeniškai avienos kvapą naikinu dviem būdais. Ir abu juos pateiksiu Jums. Beje tai tikrai labai paprasta. Abu jie tikrai geri, bet paskutiniu metu labiau man pradėjo patikti pirmasis, kurį sužinojau iš draugų Anglijoje.
Ingredientai
Pirmas būdas:
avienos mėsa
svogūnai
Antras būdas:
avienos mėsa
virintas šaltas vanduo
actas
lauro lapeliai
pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmas būdas: Su aviena virti 2 perpus perpjautus svogūnus, o bebaigiant virti juos išimame.
2. Antras būdas: Pamirkome avieną virintame šaltame vandenyje, į kurį įpilame acto bei įdedame lauro lapelių ir pipirų. Taip pat galima dėti svogūno arba česnako. Štai ir viskas. Paprasta, bet veiksminga. :)
Rensta
Pagal antrą būdą: kiek laiko reikia mirkyti, neaišku
Atsakyti
Zapatero
Kam šalinti kvapą? Aviena be savo kvapo, ne aviena.
Atsakyti
Jo
O trečias būdas - pirkti mėsą iš parduotuvės, ten visa mėsa vienoda-be jokio kvapo😝😝😝
Atsakyti
Rensta
Atsakyti
Zapatero
Atsakyti
Jo
Atsakyti
Mužikėlis
Atsakyti