Pastaruoju metu labai patraukė ant itin egzotiškų patiekalų. Visai neseniai gaminau
strutienos kepsnius, o vakar kengūrieną, įdomu ką atneš ateitis. Šią mėsą vėl sugebėjau atrasti LIDL prekybos centre, pataisykite jei klystu, bet nieko panašaus kitur Lietuvoje nemačiau, kad būtų galima įsigytu.
O šiaip jeigu reikėtų pasirinkti, kuri mėsa iš šių dviejų skanesnė, tai tikrai negalėčiau pasakyti. Abi itin skirtingos, bet tuo pačiu ir labai įdomios. Kengūriena gal kiek liesesnė, ir ją gali būti sunkiau paruošti, norint, kad nesigautų guminė. Būtent dėl to gamindama šį tataki mėsą kepiau vos po 30 sekundžių iš abiejų pusių. Šį tatakį dar sukombinavau su ponzu padau ir marinuotų svogūnų pagardu - gavosi fantastiškai skanus patiekalas. Receptas visu Jūsų dėmesiui jau dabar, imkitė ir gaminkite.
Atsakinėjama į Komentarą