1. Iš pradžių kalakutieną supjaustykite šiaudeliais (nes tiesiog taip įdomiau).
2. Pabarstykite druska, pipirais, kariu bei užpilkite vorčesterio padažu. Palikite maždaug porai valandų, kad mėsa "pasisavintų" prieskonius.
3. Tuomet keptuvėje ant trupučio aliejaus pakepinkite kubeliais supjaustytus svogūnus bei česnakus. Kai gražiai pagelsta svogūnas bei česnakas, sudėkite kalakutieną.
4. Apkepinkite iš visų pusių mėsą. Į keptuvę sudėkite šiaudeliais supjaustytas morkas, rozmarino, pipirų, druskos bei įpilkite stiklinę vandens.
5. Tada uždenkite keptuvę bei palikite troškintis maždaug pusvalandį. Sudėkite briuselio kopūstus bei leiskite toliau troškintis dar apie 10-12 minučių. Įdėkite grietinę bei leiskite užvirti. Grietinės padažas nusidažo gražia geltona spalva (dėl to kaltas karis). Skanaukite!
6. Pastebėjimas: Mes šį kartą pasirinkome valgyti su bulvių koše, ji čia labai tiko.