Šis receptas yra pasakiškai paprastas ir super skanus. Tad tikrai siūlau išmėginti pačioms 😊
Ingredientai
svogūnai: 1 (vid. dydžio)
balzamikas: 1 šaukšto
vanduo: 3 šaukštų
cukrus: 4 šaukštų
druska: žiupsnelio
aliejus: šlakelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus.
2. Susmulkinkite svogūną ir suberkite į keptuvę.
3. Kai jau svogūnas gražiai apskrunda sudėkite likusius nurodytus ingredientus. Nuolatos maišydamos kepinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug 10 minučių. Nuostabūs svogūniukai paruošti:)
4. Pastebėjimas: Taip pat skonio paįvairinimui galite naudoti ir raudonąjį svogūną.
5. Pastebėjimas: Aš šį kartą patiekiau su skrudinta duona ir Panevėžio filė. Gaila, bet namie neturėjau kumpio, būtų buvę dar gardžiau. Tokius svogūnus galite naudoti prie daugybės patiekalų, jie tikrai fantastiški.
6. Žemiau nuotraukoje galite matyti silkę patiektą su karamelizuotais svogūnais.
7. Žemiau nuotraukoje galite matyti užkandėles su karamelizuotais svogūnais ir rūkyta lašiša.
Marija
Atsakyti
Asta
Atsakyti
Julija
Atsakyti