Autorius apie receptą
Keptas įdarytas moliūgas su mėsa – tai įspūdingas ir sotus patiekalas, kuris puikiai tinka šventiniam stalui ar jaukiems šeimos pietums. Moliūgas išskaptuojamas ir įdaromas sultingu mėsos įdaru, kuris gali būti pagamintas iš jautienos, kiaulienos arba vištienos. Įdarui dažnai pridedama daržovių, prieskonių ir kruopų, tokių kaip ryžiai ar grikiai, kad patiekalas būtų dar maistingesnis ir skanesnis. Kepamas orkaitėje, moliūgas tampa minkštas ir kvapnus, o mėsos įdaras prisigeria šilumos ir moliūgo natūralaus saldumo.
Redaktorės Vaidos komentaras - šis patiekalas gali būti lengvai pritaikomas kiekvieno skoniui ar gaminamas pagal spintelių turinį. Įdarui pasirinkite savo mėgstamiausią mėsa. Tačiau taip pat galima gaminti ir be mėsos, šis patiekalas gali būti veganiškas. Naudokite lęšius, tofu, papildykite įdarą savo mėgstamomis daržovėmis, tokiomis kaip paprikos, baklažanai, morkos. Naudokite skirtingas kruopas, labai tinka bolivinė balanda (kynva) ar perlinis kuskusas. Šio patiekalo sudėtis labai lengvai keičiama.
Atsiliepimai