Kepti, vištiena įdaryti pievagrybiai

2018-08-20 Autorius Fotolia

Kepti, vištiena įdaryti pievagrybiai

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių išpjauname pievagrybių kotelius bei juos smulkiai supjaustome. Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstome druska bei pipirais.
  2. 2. Tuomet sūrį sutarkuojame, virtą arba keptą vištieną smulkiai supjaustome. Sumaišome susmulkintus pievagrybių kotelius, vištieną bei sūrį su mėgstamu majonezu. Įdarą dedame į pievagrybių kepurėles.
  3. 3. Po to sudedame ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių. Skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau įdarytų pievagrybių receptų rasite: Įdaryti pievagrybiai.
Grybų sriuba su sorų kruopomis
(1)
Voveraičių sriuba su mėsos kukuliais
(1)
Makaronai su vištiena ir shiitake grybais
(1)