Keptuvėje keptas kamambero sūris su džiūvėsėliais

Autorius apie receptą

Šiandien noriu Jums parodyti kaip aš paprastai kepu kamambero sūrį keptuvėje su džiūvėsėliais. Tokiam patiekalui reikia vos 5 ingredientų (ir vienas iš jų aliejus kepimui), tačiau tai sukuria nuostabų skonį. Jeigu esate įvairiausių sūrių mėgėjai kaip ir aš, tai šį patiekalą tikrai būtinai išmėginkite. Pažadu, kad įnešite visiškai naujų skonių į savo virtuvę. Tad imamės gamybos jau dabar! 

Ingredientai

    • karambero sūris: 2 gabalėliai po 120 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • česnakas: 2 skiltelių
    • malti džiūvėsėliai (apvoliojimui)
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sūrį dėkite į šaldytuvą, kad šis truputį sustingtų bei būtų galima jį pjaustyti.
  2. 2. Tada sūrį supjaustykite į du plonesnius gabaliukus.
  3. 3. Česnakus išspauskite bei įtrinkite į sūrį.
  4. 4. Tuomet kiaušinį išplakite.
  5. 5. Sūrį pamirkykite kiaušinio plakinyje, po to apvoliokite džiūvėsėliuose. Stenkitės, kad neliktų jokio tarpelio, nes kitaip sūris bekepdamas gali išbėgti.
  6. 6. Keptuvėje įkaitinkite aliejų bei kepkite sūrį po maždaug 3-4 minutės iš kiekvienos pusės.
  7. 7. Patiekite ir skanaukite!

Atsiliepimai

Šoninės vyniotinis su malta kiauliena
(5)