1. Iš pradžių vištienos sparnelius apibarstykite druska, užpilkite ir gerai įtrinkite sojos padažą, užbarstykite vieną arbatinį šaukštelį česnako miltelių, čiobrelių ir maždaug 1-2 valandoms dėkite į šaldytuvą.
2. Po to įkaitinkite keptuvę, pilkite 2-3 valgomuosius šaukštus aliejaus bei dėkite kepti sparnelius. Kepkite maždaug 15 minučių, dažnai juos apversdamos. Kai sparneliai jau gražiai apskrunda iš visų pusių, užbarstykite likusias česnako drožles bei dar 1-2 minutes kepkite ant stiprios ugnies.
3. Tokie vištienos sparneliai tinka ir kaip karštasis patiekalas, patiektas su mėgiamu garnyru, tinka ir kaip užkandis prie alaus su mėgstamu padažiuku. Lepinamės!
4. Rekomendacija: Daugiau vištienos sparnelių receptų rasite: Vištienos sparneliai.