Keturių sūrių pica

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Keturių sūrių pica

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 200° C temperatūros. Suformuokite rankomis (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą.
  2. 2. Aptepkite „Marinaros“ padažu, paskui – žaliuoju. Užberkite tarkuotos mocarelos, ementalio, susmulkintos fetos ir tarkuoto parmezano.
  3. 3. Saulėje džiovintus pomidorus supjaustykite ir išdėliokite ant picos. Kepkite orkaitėje 10-15 minučių.
Pica su tortilija
(3)
Pica capricciosa su kumpiu, pievagrybiais, artišokais, alyvuogėmis ir sūriu
(1)
Storapadė pica su tunu ir mocarela
(1)
Makaronų pica
(3)
Naminė pica su rūkytomis dešrelėmis ir daržovėmis
(3)