1. Iš pradžių susmulkiname svogūną pusžiedžiais, morką sutarkuojame, o česnakus - išspaudžiame.
2. Tuomet kiaulienos kepenėles nuplauname, nusausiname bei supjaustome nedideliais gabaliukais.
3. Tada keptuvėje įkaitiname aliejų bei apkepiname susmulkintus svogūnus, sutarkuotą morką. Kepiname, kol daržovės suminkštės. Sudedame supjaustytas kepenėles, išspaustus česnakus bei pakepiname kelias minutes, kol kepenėlės iškeps. Tai užtrunka maždaug 7-8 minutes. Pagardiname paprika, raudonėliu, druska ir pipirais. Neperkepame, nes kitaip kepenėlės bus neskanios bei kietos.
4. Po to kitoje keptuvėje ištirpiname sviestą bei pakepiname spiralėmis supjaustytą cukiniją (galite griežinėliais ar kubeliais). Pakepiname maždaug 2 minutes.
5. Galiausiai į lėkštę dedame cukinijas, o ant viršaus uždedame keptas kiaulienos kepenėles. Patiekiame ir skanaujame!