aliejus nuo saulėje džiovintų pomidorų: 2-3 valgomųjų šaukštų
česnako milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
svogūno milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių mėsą supjaustome norimo dydžio gabaliukais (aš pati pjaustau 2-3 kąsnių dydžio). Dedame visus prieskonius (išskyrus druską) bei gerai įtriname rankomis mėsą.
2. Marinuojame bent porą valandų. Prieš pat kepant pagardiname pagal savo skonį druska.
3. Galiausiai kepame ant gerai įkaitintų žarijų (galima kepti ir orkaitėje), kol apskrus. Skanaujame su virtais ryžiais, šviežiomis daržovėmis arba su kuom tik norisi! :)
4. Rekomendacija: Daugiau šašlykų receptų rasite: Šašlykų receptai.
Atsakinėjama į Komentarą