Man asmeniškai tai labai patinkantis kiaulienos troškinys, kuriam paruošti nereikia daug ingredientų. Viskas ko prireiks - kiauliena, raudonas sausas vynas, bulvės, morkos ir soja. Ir iš tokių paprastų ingredientų paruošime vieną skanų patiekalą. Būtinai pamėginkite pasigaminti jau šiandien. Tikras skanumėlis!
1. Pirmiausia mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pabarstykite mėgiamais prieskoniais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi bei užpilkite vynu (kad mėsą dubenėlyje truputėlį apsemtų).
2. Tada mėsą padėkite į šaldytuvą bei mažiausiai porą valandų marinuokite (jei norite palikite per naktį).
3. Tuomet mėsą apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, į ją įpilkite dar truputį vyno bei palaukite kol išgaruos alkoholis.
4. Po to sudėkite stambiais kubeliais supjaustytas bulves, morkas, įpilkite sojos, truputį vandens (taip pat galite įdėti šaukštelį pomidorų pastos) ir viską troškinkite ant silpnos ugnies kol bulvės suminkštės.
5. Patiekite ir skanaukite!
Laura
Paprastas, tačiau tikrai labai skanus. Gaminau jau ne kartą!
Atsakyti
Laura
Atsakyti