kepimo milteliai: 2 šaukštelių (galima ir nedėti, jei naudosite savaime kylančius miltus)
kokoso drožlės: 1 stiklinės
šokolado drožės: 50 gramų (arba maži saldainiukai kepiniams)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kambario temperatūros sviestą triname su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, kol pasidarys puri masė. Tada įmaišome miltus, kepimo miltelius ir kokoso drožles bei išsukame. Dedame tešlą maždaug pusvalandžiui į šaldytuvą.
2. Po to iš atšalusios tešlos formuojame sausainius bei į juos įspaudžiame šokolado (arba mažų saldainiukų kepiniams). Dedame suformuotus sausainius į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi bei kepame 160 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20 minučių. Skanaujame!
3. Rekomendacija: Daugiau kokosinių sausainių receptų rasite: Kokosiniai sausainiai.
Atsakinėjama į Komentarą