Autorius apie receptą
Daug apie šį patiekalą net nėra ką rašyti. Galiu tik patinka, kad krevetės su ananasais yra pasakiškas derinys. Jei neturite krevečių, bėkite nusipirkti jau dabar. Pamatysite kaip tai skanu. :)
Galimos ingredientų alternatyvos:
- Vietoje avokadų aliejaus galima naudoti alyvuogių arba kokosų aliejų.
- Petražoles galima pakeisti kalendromis, krapais arba baziliku.
- Jei neturite šviežių česnakų, galite naudoti česnakų miltelius (1/4 arbatinio šaukštelio vietoj 1 skiltelės).
- Sviestą galima pakeisti ghee sviestu arba kokosų aliejumi.
- Citrinos sultis galima pakeisti žaliosios citrinos (laimo) sultimis.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Geriausia naudoti dideles arba vidutinio dydžio krevetes (16/20 dydžio).
- Medinius iešmelius būtina mirkyti vandenyje bent 30 minučių, kad kepant nesudegtų.
- Ananasą rinkitės prinokusį, bet ne per minkštą.
- Krevetės bus skanesnės, jei prieš marinuojant jas nusausinsite popieriniu rankšluosčiu.
Atsiliepimai