Krevečių sriuba

Ingredientai

    • virtos krevetės: 200 gramų
    • svogūnai: 0,5
    • česnakas: 2 skiltelių
    • morkos: 1
    • daržovių sultinys: 1,5 litro
    • smulkūs makaronai: 1 saujos
    • aliejus: 2 šaukštų (kepimui)
    • maltos aitriosios paprikos: žiupsnelio
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia puode, kuriame virsite sriubą, įkaitinkite aliejų.
  2. 2. Tada suberkite susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką, pakepinkite, kol daržovės suminkštės.
  3. 3. Sudėkite susmulkintus česnakus bei pakepinkite, kol česnakai paskleis kvapą, po to berkite aitriųjų paprikų.
  4. 4. Tuomet supilkite sultinį bei virkite, kol užvirs. Suberkite makaronus bei virkite, kol makaronai išvirs.
  5. 5. Paskui suberkite krevetes bei pavirkite porą minučių. Jei trūksta skonio, įberkite druskos. Patiekite su duona. Skanaukite!
  6. 6. Pastebėjimas: Vietoje krevečių galima įdėti susmulkintos žuvies, irgi labai gardu.

Atsakinėjama į Komentarą

Makaronų ir krevečių užkepėlė su padažu
(1)
Įdaryti kalmarai su daržovėmis graikiškai
(1)
Kokosu ir cinamonu orkaitėje užkeptos krevetės
(1)
Paella receptas su jūros gėrybėmis (krevetėmis, midijomis...)
(1)