Autorius apie receptą
Kugelio padažas su grietine - subalansuota bulvių plokštainiui, bet tinka ir prie kitų patiekalų.
Šoninės kubeliai lengvai apkepami iki traškumo, o vėliau įmaišomas smulkintas svogūnas, kuris prideda švelnumo ir saldumo. Kai svogūnai suminkštėja, viskas užbaigiama grietine, sukuriant sodrų ir kreminį padažą. Tai universalus ingredientų derinys, kuris gali būti naudojamas kaip pagrindas arba
garnyras – puikiai derantis su makaronais, bulvėmis ar kaip priedas prie mėgstamų patiekalų.
Redaktorės Vaidos komentaras - nuostabiai kreminis padažas, kuriam pagaminti reikia vos kelių paprastų ingredientų. Tobulas prie kugelio, bulvinių blynų, cepelinų ir kitų panašių tradicinių patiekalų.
Iš nurodytų produktų kiekio pagaminsite padažo dviem žmonėms. Jeigu valgytojų bus daugiau, rekomenduoju produktų kiekį dvigubinti.
Atsiliepimai