Kuskuso kruopos - labai skanus garnyras prie mėsos kepsnių!

2019-07-30 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Kuskuso kruopos - labai skanus garnyras prie mėsos kepsnių!
Kai atsibosta visi kiti garnyrai ir norisi paįvairinti, tai pasirenku šį - pagamintą iš kuskuso kruopų. Jis labai tinka prie mėsos patiekalų, o aš dažniausiai ruošiu prie įvairių kepsnių.

Ingredientai

    • kuskuso kruopos: 200 mililitrų
    • verdantis vanduo: 350 mililitrų
    • sviestas: 20 gramų
    • druska: žiupsnio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kuskusą berkite į dubenį. Dėkite sviestą, berkite druską. Užpilkite verdančiu vandeniu.
  2. 2. Tuomet dubenį uždenkite ir kruopas palikite brinkti. Po 10 minučių išmaišykite ir mėgaukite skania biria kuskuso koše.
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau garnyrų receptų rasite: Garnyrai.
Kiek laiko ir kaip virti kukurūzų košę?
(1)
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
(7)