Niekada nemėgau žuvienių. Man pačiai visada atrodė be kažkokio ypatingo skonio. Tačiau šis lašišos sriubos su bulvėmis, pomidorai, svogūnais, morkomis ir grietinėle receptas mane labai nustebino iš gerosios pusės. Rekomenduoju.
Ingredientai
lašiša (galite keisti kitokia mėgstama žuvimi, aš naudoju lašišos sriubų rinkinį)
1. Pradžioje nuverdame žuvį (su druska, pipirais, lauro lapu bei trimis grūdeliais kvapniojo pipiro).
2. Tada atvėsiname, nukauliname bei susmulkiname.
3. Tuomet įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus bei sudedame kubeliais supjaustytas morkas, smulkiai supjaustytus svogūnus, po to, kubeliais supjaustytus pomidorus (nuo pomidorų nulupame odeles).
4. Įberiame druskos, pipirų, galite dar įberti mėgstamų žolelių. Patroškiname.
5. Bulves taip pat supjaustome mažais kubeliais, užpilame vandeniu, dedame druskos bei užviriname.
6. Užvirus sudedame troškintas daržoves. Paverdame, kol suminkštės bulvės.
7. Suminkštėjus bulvėms dedame lašišą, paverdame dar kelias minutes bei tada supilame grietinėlę.
8. Supylus grietinėlę, palaukiame, kol vėl užvirs bei išjungiame ugnį. Skanaujame.
Urtė
Naudingas
(0)
Labai skani sriuba. Nors žuvienės šeima nelabai mėgsta, tačiau, kadangi lašišą mėgstame, tai pagalvojome, kad surizikuosime ir pasigaminsime iš jos sriubą.? Likome visi skaniai patenkinti. Šio recepto ingredientai labai dera. ?
Atsakyti
Ieva Javed
Naudingas
(0)
Dar česnako ir citrinos skiltelę įdedu. Šiaip super
Atsakyti
Urtė
Atsakyti
Ieva Javed
Atsakyti