Lašišos tar tar'as su kaparėliais

2018-03-29 Autorius oSkanu.lt

Lašišos tar tar'as su kaparėliais

Ingredientai

    • lašišos filė: 400 gramų
    • svogūnai: 1
    • kaparėliai: 2 šaukštų
    • šviežios smulkintos petražolės: 1 saujos
    • citrinos sultys: 2 valgomųjų šaukštų
    • alyvuogių aliejus: 4-5 valgomųjų šaukštų
    • degtinė: 1 šaukšto (nėra būtina)
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių lašišą bei svogūną supjaustome nedideliais kubeliais, dedame į dubenį kartu su pasmulkintais kaparėliais, petražolėmis, citrinų sultimis, aliejumi, degtine (nebūtinai), beriame šviežiai maltų pipirų bei šiek tiek druskos.
  2. 2. Tuomet permaišome bei dedame į aliejumi išteptus indelius, paspaudžiame bei uždengiame maistine plėvele. P
  3. 3. aliekame šiek tiek šaldytuve, o paskui gražiai išversti iš indelio į lėkštes.
  4. 4. Tada papuošiame šviežiais pipirnės lapeliais ir citrinos skiltele. Skanaujame!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.

Atsiliepimai

Rudųjų ryžių ir lašišos salotos
(1)
Paprasta žuvienė su perlinėmis kruopomis iš lašišos rinkinio ar dalių
(6)
Cezario salotos su kepta lašiša
(1)
Ale cezario salotos su lašiša
(2)