1. Iš pradžių miltus beriame į puodą, į juos dedame mažais gabaliukais supjaustytą margariną ir kapojame su vienu arba su dviem peiliais. Užbaigiame su rankomis.
2. Tuomet įmušame kiaušinius ir užminkome tešlą.
3. Padalinusios į dvi nelygias dalis dedame į šaldytuvą maždaug 30 minučių arba maždaug 10 minučių į šaldymo kamerą.
4. Po to paimame didesniąją dalį ir tarkuojame į kepimo indą/skardą, uždedame uogienės.
5. Pastebėjimas: Kadangi aš pati naudojau raudonųjų serbentų trintas uogas, tai dar užbarsčiau ir cukraus nemažai ir porą šaukštų krakmolo. Jei naudosite saldžią uogienę, šių ingredientų neprireiks.
6. Paskui ant uogienės užtarkuojame likusią mažesnę dalį tešlos.
7. Galiausiai kepame, kol iškeps 180 laipsnių temperatūros orkaitėje (užtrunka maždaug 40-50 minučių). Lepinamės!
8. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.
Atsakinėjama į Komentarą