1. Pradžioje miltus sumaišome su kakava. Supilame aliejų bei vandenį ir plaktuvu išplakame tešlą. Tešla turi gautis skystoka, be gumuliukų. Jei tešla gavosi per tiršta, įpilame dar vandens. Suberiame susmulkintus krapus bei gerai išmaišome.
2. Tuomet pilame tešlą į įkaitintą keptuvę, kurią truputį patepame riebalais, ir sukiojame į visas puses, kol tešla tolygiai ir gražiai pasiskirstys po visą keptuvę. Kepame po maždaug 1 minutę iš abiejų pusių.
3. Tada įdarui mažame kiekyje aliejaus apkepiname žiedeliais susmulkintus porus, dedame griežinėliais supjaustytus pievagrybius, pakepiname, kol suminkštės bei gražiai iškeps. Dedame virtas krevetes, beriame pagal skonį druskos ir pipirų ir pakepiname, kol krevetės pašils.
4. Galiausiai įdarą dedame ant lietinio bei susukame, kaip norisi. Skanaujame!