1. Iš pradžių kiaulieną gerai išmaišome su smulkiai kapotais česnakais, kiaušiniu, prieskoniais, miltais bei džiuvėseliais. Paliekame bent 5 minutes ramiai pastovėti.
2. Tuomet prieskonines žoleles sukapojame peiliu.
3. Tada iš mėsos suformuojame maždaug mandarino dydžio medalionus. Labai patogu pasinaudoti maisto žiedu arba apvalia sausainių formele, bet puikiai galite tai padaryti ir rankomis. Suspaudžiame kuo tvirčiau bei gauto medaliono šonus apvoliojame kapotose žolelėse.
4. Po to kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių.
5. Paskui apiberiame sutarkuotu sūriu bei dar maždaug porą minučių pakepame, kol sūris išsilydys ir lengvai paskrus. Skanaujame!
Atsakinėjama į Komentarą