Marinuotos įdarytos paprikos su kreminiu sūriu

Autorius apie receptą

Šiek tiek kantrybės, truputėlis darbo ir paruošite nuostabų ir itin skanų užkandį! Tokios marinuotos įdarytos paprikos su kreminiu sūriu yra fantastiškos. Aš Jums tai tikrai pažadu. Juk ruduo - pats gėrybių sezonas, todėl raitojamės rankoves ir pradedam gaminti jau dabar. Geresnės progos tikrai nebus!

Ingredientai

    • mažytės paprikos: 1 kilogramo
    • kreminis sūris: 500 gramų
    • kokybiškas alyvuogių aliejus
    • česnakas: 10 skiltelių
    • šviežias čiobrelis
    • kaparėliai: 1 valgomojo šaukšto (nėra būtina)
    • vanduo: 1 litro
    • 9% actas: 100 mililitrų
    • cukrus: 5 valgomųjų šaukštų
    • druska: 1 valgomojo šaukšto
    • lauro lapai
    • pipirai (žirneliais)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Išvirkite marinatą: Į puodą pilkite vandenį, berkite cukrų, druską, meskite lauro lapelius ir pipirus žirneliais.
  2. 2. Užvirkite ir maišykite, kol ištirpsta cukrus ir druska.
  3. 3. Tuomet supilkite actą ir dar kartą užvirkite.
  4. 4. Užmarinuokite paprikas: Į marinatą sudėkite išvalytas paprikas, pavirkite 5 minutes ant silpnos kaitros.
  5. 5. Išjunkite kaitrą, uždenkite puodą ir marinate paprikas palikite 6 valandoms.
  6. 6. Įdarykite paprikas: Paprikas ištraukite iš marinato, įdarykite kreminiu sūriu.
  7. 7. Į prikaistuvį pilkite alyvuogių aliejaus (maždaug 500 mililitrų ), į jį dėkite čiobrelio, smulkinto česnako, kaparėlių ir truputį pakaitinkite.
  8. 8. Paprikas sudėkite į stiklainį ir užpilkite aliejumi.
  9. 9. Laikykite šaldytuve ir skanaus!
  10. 10. Rekomendacija: Daugiau įdarytų paprikų receptų rasite: Įdarytos paprikos.

Atsiliepimai

Aurimas

O jei marinate palikus per nakti? 12-15 val Negerai?
Atsakyti
Orkaitėje kepti baklažanai su aštriu padažu
(1)
Skaniausia veganiška tortilija su sojų faršu
(4)
Vegetariškas pievagrybių kišas
(3)