Midijos yra tikriausiai greičiausiai paruošiamas patiekalas. Keptuvėje greitai sumaišomas koks nors greitas pamėgtas padažas, į jį sudedami gyvi moliuskai, ir po kelių minučių pietūs arba vakarienė jau paruošta. Greita, paprasta, tikrai nėra labai brangu ir nerealiai skanu.
Itin geras ir mano visos šeimos itin pamiltas patiekalas su midijomis yra tradicinis moules mariniére, su balto vyno padažu. Bet šis kokosinis karis irgi yra nerealiai skanus: ir švelnus, ir aštrus, viskas viename, labai geras žiemiškas patiekalas. Idėją nusižiūrėjau bevartydama senus receptų žurnalus. Nusižiūrėjau ir iškart ėmiausi gamybos. Tikrai patiko ir šitaip gaminsiu ateityje ir noriu su Jumis pasidalinti!
Jei yra virtų ryžių - nuostabu! Mano namuose tokio tipo skystus kokosinius karius dažniausiai valgome su lipniais virtais ryžiais Bet jei nėra ryžių, irgi ne bėda. Tokį karį galite paprasčiausiai pavadinti sriuba ir jį galite sėkmingai skanauti su pamėgta balta duona.
Irūna
Atsakyti