Miso marinuota vištiena su kukurūzų ir sojos pupelių salotomis

2018-06-19 Autorius Todėl, kad tai skanu

Miso marinuota vištiena su kukurūzų ir sojos pupelių salotomis

Ingredientai

    Marinatui:
    • miso pasta: 2 šaukštų
    • sezamų aliejus: 2 šaukštų
    • tarkuotas imbieras: 2 arbatinių šaukštelių
    • spaustas česnakas: 2 arbatinių šaukštelių
    • čili dribsniai: 0,25 arbatinio šaukštelio
    Salotoms:
    • virti kukurūzai: 2 puodelių
    • virtos sojos pupelės (Edamame): 2 puodelių
    • raudonosios paprikos: 1 (susmulkintos)
    • raudonieji svogūnai: 1 mažo (susmulkinto)
    • smulkinti kalendrų lapeliai: 2 šaukštų
    • smulkintas imbieras: 2 arbatinių šaukštelių
    • žalios citrinos sultys: 2 šaukštų
    • majonezas: 0,5 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Vištiena: Visus marinatui nurodytus ingredientus sumaišykite tarpusavyje bei išmasažuokite mėsą. Palikite marinuotis maždaug 2-3 valandoms. Miso pasta turi savyje gan daug druskos, tikrai daugiau nereikia.
  2. 2. Po to kepkite keptuvėje po maždaug 4-5 minutes iš kiekvienos pusės, kol visiškai iškeps.
  3. 3. Salotos: Visus nurodytus ingredientus tiesiog sumaišykite tarpusavyje ir patiekite su iškepta vištiena. Skanaus!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Troškinta indiška vištiena Tikka Masala su grietinėle
(6)
Fettuccine makaronai su vištiena ir baltuoju padažu
(46)
Blyneliai su vištiena ir pievagrybiais
(1)
Tavo pica su salotomis ir karštai rūkyta antiena arba vištiena
(1)