1. Pirmiausia paruoškite visus ingredientus: smulkiai supjaustykite česnakus.
2. Stambiai supjaustykite svogūnus.
3. Sutarkuokite burokine tarka morkas.
4. Smulkiausia tarkos dalimi sutarkuokite imbierą.
5. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus.
6. Sudėkite svogūnus bei česnakus, pakepinkite, kol svogūnai gražiai paruduoja. Nepamirškite nuolatos pamaišyti, kad nepridegtų česnakai.
7. Po to į keptuvę sudėkite tarkuotas morkas ir imbierą, kepinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug 10 minučių.
8. Supilkite sultinį ir kokosų pieną, kaitinkite keletą minučių.
9. Keptuvę nukelkite nuo viryklės ir jos turinį perkelkite į gilų puodą, kuriame viską pertrinkite trintuvu (arba kitaip blenderiu) iki vientisos masės.
10. Pertrintą sriubą vėl kelkite ant viryklės ir pakaitinkite dar kelias minutes. Pagardinkite druska, pipirais ir kalendra.
11. Patiekdami įberkite dar kelis žiupsnelius susmulkintų petražolių. Skanaukite!
12. Rekomendacija: Daugiau morkų sriubų receptų rasite: Morkų sriubos.
Atsakinėjama į Komentarą