1. Pradžioje vištieną supjaustome juostelėmis arba smulkiais gabalėliais, apibarstome druska, pipirais bei kitais mėgstamais prieskoniais.
2. Palaikome bent 10 minučių bei pakepiname su aliejumi įkaitintoje keptuvėje, kol vištiena gerai paruduos.
3. Tuomet pekininį kopūstą, pomidorus, papriką bei raudonuosius svogūnus supjaustome norimo dydžio gabalėliais, agurką sutarkuojame.
4. Tada padažui natūralų jogurtą sumaišome su 2 susmulkintomis česnako skiltelėmis ir sutarkuotais ilgavaisiu bei marinuotu agurkais.
5. Įberiame truputį druskos, pipirų, kalendros, krapų bei lengvai išmaišome.
6. Po to ant tortilijos tepame truputį majonezo, sudedame vištieną, daržoves bei užpilame padažą.
7. Atsargiai užlenkiame tortilijos galą, o po to vieną po kito šonus.
8. Įvyniojame apatinę dalį į foliją bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-15 minučių. Skanaujame!
Elena
Seniau su vyru mėgdavome karts nuo karto nusipirkti kebabų iš įvairių kebabinių. Bet kai pasigaminome naminius pagal šį receptą - daugiau niekada nebeperkame. Daug skaniau, vargo nedaug ir visada žinome ko pridėjome į vidų. Tokie skanučiai gaunasi... :)
Atsakyti
Jonas
Elenai.tai turbūt nuo vaikystės valgot kad taip iprate
Atsakyti
Elena
Atsakyti
Jonas
Atsakyti