Pačių pasigaminti visada būna nuostabaus skonio. Įdomiausia tai, kad kiekvieną kartą juos gaminant galima daryti vis kitokius, rinktis visus naujus ingredientus ir dėl to jie niekada nenusibos.
1. Iš pradžių kiaulienos griežinėlius apskrudiname keptuvėje arba ant grilio. Perdedame ant popierinio rankšluoščio.
2. Tuomet bandelių vidų patepame minkštu sviestu bei trumpai apskrudiname.
3. Papriką išdarinėjame, supjaustome stambesniais griežinėliais, pabarstome malta paprika, druska, užpilame šlakelį aliejaus ir išmaišome. Gabaliukus iš abiejų pusių apkepame ant grilio.
4. Tada iš jautienos suformuojame 4 maltinukus. Juos taipogi iš abiejų pusių kepame ant grilio.
5. Padažas: Į dubenėlį sudedame visus nurodytus ingredientus ir gerai išmaišome.
6. Mėsainių formavimas: Apatinę bandelės pusę patepame padažu, dedame iškeptą maltinuką, ant viršaus uždedame po kelis gabaliukus paprikos, po 2 griežinėlius keptos kiaulienos, sūrio riekelę ir galiausiai uždedame viršutinę bandelės pusę pateptą padažu.
7. Paruoštus mėsainius trumpam perkeliame ant grilio, kad nuo šilumos šiek tiek išsilydytų sūris. Patiekiame ir skanaujame!
8. Rekomendacija: Daugiau mėsainių receptų rasite: Mėsainiai.