1. Iš pradžių pagrindui skirtus sausainius smulkiai sutrupiname, supilame lydytą sviestą, suberiame vanilinį cukrų bei išmaišome.
2. Tuomet tortinės dugną išklojame su sviestiniu popieriumi bei sudedame sausainių masę. Paspaudžiame bei dedame į šaldytuvą (kol ruošime kremą).
3. Tada želatiną užpilame su vandeniu, kad vos vos apsemtų, bei leidžiame išbrinkti.
4. Po to maskarponę plaktuvu išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis.
5. Vandens vonelėje ištirpiname želatiną bei šiek tiek pravėsusią supilame į maskarponės masę. Dar kartą išplakame.
6. Pusę masės supilame ant sausainių sluoksnio bei statome į šaldytuvą šiek tiek sustingti.
7. Gervuoges nuplauname, nuvarviname bei pertriname per sietelį. Pertrintas uogas supilame į maskarponės masę bei gerai išplakame. Supilame ant torto viršaus bei dedame į šaldytuvą sustingti. Puošiame pagal savo norus ir pageidavimus. Skanaujame!
8. Rekomendacija: Daugiau nekepto tortų receptų rasite: Nekepti tortai.