1. Pirmiausia užvirkite vandenį. Imkite didesnį dubenėlį ir karštą vandenį sumaišykite su tirpia kava. Palikite atvėsti.
2. Tuomet imkite dubenį ir su elektriniu plakikliu suplakite "Rududu" bei tepamą sūrį. Plakite, kol pasidarys kreminė konsistencija.
3. Tada sumaišykite pieną su kava (norint, kad būtų dar gardesnis variantas, tik su salygą, kad vaikai jo neskanaus, galite vietoje pieno įpilti brendžio arba tamsaus romo).
4. Po to kepimo formoje ištieskite maistinę plėvelę. Formos dugną ištepkite plonu kremo sluoksniu.
5. Kiekvieną sausainį mirkykite pieno-kavos mišinyje maždaug 5 sekundes, tuomet dėkite ant formos dugno.
6. Ant sausainių tepkite sluoksnį kremo (storą arba ploną sluoksnį), tuomet dėkite sausainių sluoksnį ir vėl kremo sluoksnį. Paskutinis sluoksnis turi būti sausainių.
7. Tortą uždenkite su maistine plėvele bei palikite šaldytuve per visą naktį (labai skubant užteks 8 valandų).
8. Sustingusį tortą išverskite ant lėkštės. Jei liko sausainių trupinių, sumaišykite su tarkuotu šokoladu ir apibarstykite torto viršų bei šonus. Lepinkitės!