Šis nekeptas trupininis meduolių pyragas su grietine ir bananais yra labai pamiltas mūsų šeimoje, ne tik dėl, kad yra labai skanus, bet ir dėl to turi tam tikrą istoriją, kurią Jums labai noriu papasakoti.
Praeitą kartą šį nekeptą pyragą gaminau prieš 1,5 metų ir nutiko fantastiškai istorija. Ėjo paskutiniosios mano nėštumo savaitės ir užėjo noras paruošti pyragą savaitgaliui, kad pasilepinti su namiškiais... Iš vakaro užmaišiau, o kitą rytą netikėtai teko išskubėti į gimdymo namus. Kai išmokau gaminti šį pyragą iš savo mamos, ji sakė, kad šaldytuve jį laiko 1,5 paros - po tiek laiko būna labai skanus. Taigi, manasis pyragas visai tą kartą išstovėjo 2 paras, nes per visą sumaištį jį visi pamiršo... Ir jis buvo net dar skanesnis! Aš pati grįžau namo po 2 dienų su mūsų naujagime, kurią pavadinome Medute. Ne dėl pyrago aišku tokį vardą išrinkome - jau buvome sugalvoję šitaip iš anksto, tiesiog smagus sutapimas, kad mūsų Meduolis pasirinkto ateiti ta proga, kai tik paruošiau meduolinį pyragą. :))
O dabar eikime prie paprasto, bet labai gero recepto! :)
Atsakinėjama į Komentarą