Šiandien kepiau net 2 lygiai tokius pat pyragus per vieną dieną. Tik toks pastebėjimas: pirmasis pyragas kepė 60 minučių, o iš orkaitės jį išėmiau tik praėjus geroms 15 minučių po kepimo. O štai antrasis kepė 60 minučių ir buvo išimtas iškart. Pirmasis buvo tvirtesnis ir sausesnis (bet ne sausas) biskvitas, o antrasis buvo šlapias. Abu gavosi tikrai labai skanūs! Tad rinkitės variantą, kuris Jums labiau patiktų.
Kodėl mane patraukė šio pyrago receptas ir nusprendžiau taip paeksperimentuoti? Nes šokoladinė biskvito masė į formą yra pilama pirmiau, o tuomet ant viršaus šviesioji pudingo masė, bet kepant jos apsikeičia vietomis. Kažkokia mistika!
Pirmą kartą rekomenduočiau gaminti iš pusės nurodytos normos, nes jis tikrai didokas. Pamėginkite, pažiūrėkite, ar patinka ir kaip patinka labiau - kietesnis ar minkštesnis. Be to, jei Jūsų šeimoje nedaug narių, tai galite visko ir nesuvalgyti.