1. Pradžioje minkštą sviestą ištriname su cukrumi iki purumo. Įmušame kiaušinį bei gerai išmaišome. Įmaišome jogurtą. Suberiame miltų, avižinių dribsnių bei kepimo miltelių mišinį.
2. Sukrečiame sutarkuotą moliūgą bei viską gerai išmaišome. Tešlą paskirstome ant 26 centimetrų skersmens formos dugno.
3. Tuomet obuolius nulupame.
4. Pašalinus iš obuolių sėklalizdžius supjaustome skiltelėmis. Sudedame ant tešlos bei užbarstome cinamono.
5. Tada viršutiniam sluoksniui sviestą sutriname su cukrumi. Į šį mišinį suberiame susmulkintus riešutus, sėlenas bei vanilinį cukrų. Gautus trupinius užbarstome ant obuolių skiltelių.
6. Galiausiai kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.