2. Tuomet ananasą nulupame, perpjauname pusiau, išpjauname šerdį bei supjaustome kubeliais. Svogūnų galvutes supjaustome 2 centimetrų ilgio juostelėmis, laiškus – žiedeliais. Aitriąją papriką, išėmus sėklas, taip pat supjaustome plonyčiais žiedeliais. Į romą įberiame žiupsnelį druskos bei pipirų.
3. Tada keptuvėje įkaitintame svieste pakepiname ananaso gabaliukus, sudedame svogūnų galvutes, apibarstome cukrumi bei dar truputį pakepiname.
4. Atkerpame 50 centimetrų plėvelės. Vieną jos galą užrišame, paskleidžiame ananasus, išdėliojame pusę aitriosios paprikos, žuvį, apšlakstome romu bei užrišame.
5. Plėvelę keliose vietose praduriame, dedame ant šaltų grotelių bei 25 minutes kepame iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
6. Iškepusią žuvį ištraukiame iš orkaitės, plėvelę perpjauname išilgai, o patiekalą apibarstome likusiais aitriųjų paprikų gabaliukais bei svogūnų laiškais.
7. Prie šios žuvies labiausiai tinks biriai virti ryžiai. Skanaukite!
8. Rekomendacija: Daugiau lydekos receptų rasite: Lydekos receptai.