Orkaitėje ruošta grikių košė

2020-05-15 Autorius Santa Maria LT

Orkaitėje ruošta grikių košė

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pastebėjimas: Šiam patiekalui pagaminti naudokite keptuvę arba puodą kuriuo galite kepti orkaitėje.
  2. 2. Pirmiausia keptuvėje išlydome sviestą ir lengvai pakepiname susmulkintus porus, morkas ir saulėje džiovintus pomidorus.
  3. 3. Sudedame grikių kruopas ir jas taip pat pakepiname keletą minučių iki traškėjimo.
  4. 4. Viską sumaišome ir pakepame dar kelias minutes.
  5. 5. Pagardiname Persilado prieskoniais, druska bei pipirais ir užpilame maždaug 400 mililitrų sultinio arba vandens.
  6. 6. Keptuvę uždengiame dangčiu arba folija.
  7. 7. Kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių, kol nugaruos skystis. Lepinamės!
  8. 8. Rekomendacija: Daugiau grikių košių receptų rasite: Grikių košės.
Perlotto - perlinių kruopų košė
(2)