Autorius apie receptą
Bulvės bei varškė - tikrai nuostabi kombinacija. Taigi, kodėl gi jų nesujungus į vieną labai nuostabų apkepą. Tokį paprastą ir suruošiamą per kelias minutes. Šiame recepte bulves galima pjaustyti riekelėmis, bet man labiau patinka sutarkuotos, nes šitaip skoniai geriau pasiskirsto. Taip pat galite pilti daugiau pieno, bet man labiau patinka su daugiau kiaušinių, nes šitaip apkepas gaunasi tvirtesnis. Skonis gal net kiek primena švilpikus arba šutintus varškėtukus, tik čia daug mažiau darbo, o kitą dieną pasikepinus keptuvėje iš viso gausis fantastiškai tobulai. Taigi, nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti ir Jums.
Tai gi, jei pabodo gaminti
tradicinį varškės apkepą ir skaniausius
varškėčius, išmėginkite tokį apkepą su bulvėmis. Einame gaminti!
Atsiliepimai