1. Iš pradžių į puodą supilame pieną, vandenį, sudedame sviestą bei suberiae cukrų ir druską. Užverdame. Nukeliame nuo kaitros bei nuolatos maišydamos suberiame miltus. Gerai išmaišome iki vientisos blizgios masės. Po truputį pilame kiaušinių masę bei nuolatos maišome, kol vėl bus vientisa masė. Jei tešla gavosi per kieta, įpilame šiek tiek šilto pieno bei gerai išmaišome. Tešla turi būti vientisa bei ganetinai lengvai drimbanti nuo šaukšto arba šluotelės. Tada konditeriniu maišeliu ant kepimo popieriaus išpiešto žiedo sukamaisiais judesiais formuojame apskritimo formos tuščiavidurį pyragą. Apibarstome migdolų drožlėmis. Jei lieka tešlos, suformuojame ant likusios vietos sausainukų. Dedame į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei iškart sumažiname kaitrą iki 180 laipsnių. Kepame maždaug pusvalandį neatidarinėdamos orkaitės.
2. Tuomet užvirame pieną. Atskirame inde sumaišome cukrų su kukurūzų krakmolu bei ant jų užpilame kiaušinių trynius. Gerai išmaišome iki vientisos masės. Į ją po truputį pilame užvirusį pieną bei nuolatos maišome šluotele.
3. Gautą masę vėl grąžiname į puodą bei pakaitiname, kol sutirštės iki kreminės konsistencijos. Gautu kremu užpilame šokoladą bei maišome, kol jis ištirps. Po to sudedame sviestą bei vėl viską gerai išmaišome. Kremą atvėsiname šaldytuve.
4. Paskui atvėsusį pyragą perpjauname horizontaliai per pusę. Apatinę dalį pertepame kremu bei uždedame viršutinę dalį. Apibarstome cukraus pudra. Skanaujame!