1. Iš pradžių miltus, du valgomuosius šaukštus cukraus pudros bei druską sumaišome. Dedame sviestą bei sumaišome iki trupinių. Tada dedame kiaušinio trynį bei viską išminkome iki vientisos masės. Tešlą iškočiojame maždaug 0,5 centimetro storio bei spaudžiame sausainius. Sausainius dėkite maždaug pusvalandžiui į šaldytuvą. Paskui kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje kažkur 10 minučių. Palikite atvėsti
2. Tuomet penkis valgomuosius šaukštus cukraus pudros sumaišykite su citrinos sultimi. Šokoladą ištirpinkite ant garų. Atvėsusius sausainius aplaistykite pagamintais glajais. Mėgaukitės!
3. Rekomendacija: Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai