Pyragaičiai "Bulvytės"

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Pyragaičiai "Bulvytės"

Ingredientai

    • 2 pak. sausainių po 180 g ir dar pusė pakelio trupinių apvoliojimui
    • 150 g sviesto
    • 1/2 indelio kondensuoto pieno
    • 3 - 4 v. š. kakavos
    • 3 - 4 v. š. romo ar kitokio alkoholio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Minkštą kambario temperatūros sviestą mikseriu išplakti su pašildytu kondensuotu pienu, kakava ir romu. Į gautą kremą įmaišyti biskvito trupinius.
  2. 2. Suformuoti bulvytes, jas apvolioti kakavos ir trupinių masėje. Palaikyti šaldytuve maždaug 1 val.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške
(9)
Torrone arba itališkas desertas nuga
(4)