1. Iš pradžių į miltus sumaišytus su druska berkite kubeliais supjaustytą sviestą bei trinkite tarp pirštų kol virs trupiniais. Tada dėkite grietinę, arba jogurtą, arba kefyrą ir minkykite tešlą, kol sušoks į kamuolėlį. Viskas vyksta gana greitai :) Tešlą dėkite maždaug 30 minučių "ilsėtis" į šaldytuvą. Po to klokite tešlą į kepimo formą, pirštais suformuokite kraštelius ir dėkite į 180-200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę, kad padas pakeptų (maždaug 10-15 minučių). Ši tešla kepdama pučiasi, o kraštai leidžiasi nuo sienelių, prieš dėdama orkaitę ant tešlo dedu kepimo popierių bei ant jo užberiu pupelių arba žirnių, žodžiu, kažkuo sunkiu, kad padas įgautų reikiamą formą. Galite naudot ir kokį karščio nebijantį įndą.
2. Tuomet, padui jau pakepus, palikite jį atvėsti bei ruoškite įdarą. Nupilkite skystį nuo džiovintų grybų. Svogūną bei česnaką supjaustykite, pakepinkite su šlakeliu aliejaus. Dėkite atšildytus grybus, druskos, pipirų ir džiovintus grybus. Kepinkite tol, kol nugaruos grybų išleistas skystis. Pagardinkite druska.
3. Tada išplakite kiaušinius, dėkite grietinės arba pilkite pieno. Įberkite žiupsnelį druskos. Gerai išplakite.
4. Po to ant iškepto bei "pailsėjusio" pado dėkite įdarą bei pilkite išplaktus kiaušinius, barstykite sutarkuotu sūriu ir kepkite, maždaug 20 minučių (toje pačioje temperatūroje) arba tol, kol visiškai iškepa. Skanaukite!
5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš grybų rasite: Grybų patiekalai.