1. Iš pradžių miltus sumaišome su druska bei vandeniu, užminkome tešlą, minkome maždaug 5 minutes. Tešla privalo gautis elastinga, ir vos vos limpanti. Tada tešlą aptepame aliejumi, uždengiame maistine plėvele arba rankšluostėliu bei paliekame mažiausiai 30 minučių pailsėti.
2. Tuomet tešlą padaliname į 4 lygias dalis, kiekvieną atskirai plonai iškočiojame, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais, susukame į vyniotinuką, tą vyniotinuką susukame į spiralę (kaip sraigę), delnu paplojame bei atsargiai dar kartą iškočiojame. Plonai nesigaus, o to daryti ir nereikia.
3. Paskui į keptuvę pilame maždaug pora valgomųjų šaukštų aliejaus, dedame po vieną blyną bei apkepame iš abiejų pusių. Patiekiame ir skanaujame!
Atsakinėjama į Komentarą