1. Iš pradžių vištienos kumpelius iškauliname bei supjaustome į 3 dalis. Pabarstome druska ir pipirais, ištriname aliejumi bei lengvai apkepame. Bulves apverdame maždaug 10 minučių bei supjaustome ketvirčiais.
2. Tuomet į kepimo formą dedame vištieną, supjaustytas bulves bei vyšninius pomidorus. Bazilikus apiberiame druska, užpilame raudonojo vyno actu bei gerai sutriname (vietoje bazilikų aš esu naudojusi rozmarinus ir čiobrelius. Pastarieji gal net labiau patiko, nesu tikra, abu buvo skanu). Gauta prieskonių mase apšlakstome kepimo formos turinį bei gerai išmaišome.
3. Po to kepame maždaug 40 minučių (~170-180 laipsnių temperatūroje). Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau vištienos troškinių receptų rasite: Vištienos troškiniai.
Atsiliepimai