laiškiniai svogūnai su mažomis galvutėmis: 3 (naudota tik baltoji dalis)
svogūnai: 1
sultinys: 3 litrų
Kukulaičiams:
kiaulienos faršas: 300 gramų
kiaušiniai: 1
druska
pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia morką sutarkuojame burokine tarka bei apkepame aliejuje kartu su pakankamai smulkiai supjaustytu svogūnu bei susmulkinta paprika. Kepame, kol svogūnai gražiai pageltonuos. Į puodą supilame vandenį, sudedame konservuotus susmulkintus pomidorus, keptas daržoves.
2. Kol vanduo užvirs, pasiruošiame kukulaičius. Į faršą įmušame kiaušinį, suberiame prieskonius bei gerai išminkome. Kukulaičius sumetame į verdantį vandenį. Ugnies nemažiname dar bent 5 minutes. Tuomet sumažiname ugnį, kad sriuba švelniai virtų, suberiame ryžius, prieskonius bei verdame dar apie 25 minutes. Skanaujame!