"Milka" šokoladinės širdelės: 2 dėžučių (arba kitokie saldainiai)
baltas cukrus: 1 puodelio
Recepto paruošimas
1. Pradžioje į didelį dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius bei cukrų. Viską išmaišykite, o per vidurį padarykite duobutę. Tada į duobutę įmuškite kiaušinius, sudėkite paprastą bei žemės riešutų sviestą. Viską išminkykite rankomis.
2. Tuomet iš tešlos rankomis suformuokite daug nedidelių kamuoliukų (maždaug graikinio riešuto dydžio), kiekvieną iš jų pavoliokite dubenėlyje cukraus bei dėkite į su kepimo popieriumi išklotą skardą. Tada į kiekvieno kamuoliuko vidurį įspauskite po šokoladinį saldainį.
3. Po to kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, maždaug 10 minučių. Palaukite, kol sausainiai atvės bei sutvirtės, paskui išimkite juos iš skardos. Skanaukite!