1. Iš pradžių maišome kiaušinius su druska, kol mišinys taps baltas bei maždaug padvigubės.
2. Įpilame cukraus, vanilino, aliejaus bei pieno, miltų ir sumaišome su kepimo milteliais. Gerai viską sumaišome. Mišinio konsistencija turėtų būti labai panaši į grietinės.
3. Tuomet patiesiame kepimo skardą (20x30 cm) su kepimo popieriumi. Supilame pusę mišinio. Kepame įkaitintoje orkaitėje (180 laipsnių temperatūros) maždaug 10-15 minučių.
4. Kremui, maišome varškę su cukrumi iki kol taps glotni. Įdedame, jeigu norisi, saldžių vaisių. Jeigu masė gavosi labai sausa, įpilame šiek tiek grietinės.
5. Ištraukiame indą iš orkaitės. Supilame varškės masę ant apkepto pagrindo ir supilame likusią tešlą.
6. Įdedame atgal į orkaitę bei kepame, kol viršutinė dalis paskrus (10-15 minučių).
7. Papuošimui galima užpilti šokolado arba tiesiog pabarstyti cukraus pudros. Skanaujame!
Viktorija
Tikrai skaniai gavosi šis sūrio tortas. :)
Atsakyti
Viktorija
Atsakyti